DESIGN PROCESS


HELSINKI

UNIIKKI ASUKOKONAISUUS MITTATILAUKSELLA

e-mail: norr312studio@gmail.com
tel: (+358)466-123275 

SUUNNITTELUPROSESSIN VAIHEET

  • Laita viesti otsikolla ”Mittatilaus. Oma nimi”
    Kerro lyhyesti: tilaisuus, jolle asukokonaisuus on tarkoitettu. Milloin pukusi pitää olla valmis. Suunnittelu on hyvä aloittaa n. 2kk ennen tapahtumaa, ja vähintään 4kk, jos mielessä on materiaali käsittelyä.

    Liitä mukaan kuva itsestäsi, niin saan paremman käsityksen siitä minkälainen tyyli sopisi juuri sinulle. Voit myös mainita yksityiskohdat, jotka eivät ole missään nimessä hyväksytty, tai voit liittää ideakuvia, josta tykkäät. Tämän tiedon perusteella annan hinta-arvion puvustasi ja voimme sopia tapaamisen.
  • Ensimmäisessä tapaamisessa otettaan mittoja, käydään lähtökohdat ja luonnokset läpi, niin pääsemme pääsemme neuvottelemaan kankaita ja yksityiskohdista ja tekemään lopullisen luonnoksen puvusta, joiden perusteella sitten tarkennan puvun hinnan.
  • Seuraavassa tapaamisessa tulee sovittaa lakanakankaasta tehdyn sovitusversion, jotta voimme varmistaa, että kaavat istuvat täydellisesti.

  •  Sovitetaan prototyyppiä valituista malleista, niitä voi olla enemmän kuin yksi.
  • Jos prototyyppiin ei tullut paljon muutoksia tai korjauksia, malli tehdään jo oikeista kankaista puolivalmiiksi, tarkistetaan kaikki yksityiskohdat, muutokset, korjaukset yms.

  • Jos sovitusmuutoksia ei enää tulee, puku on valmis ja sen voi ottaa mukaansa. Sovituksia tulee yleensä puvusta riippuen 4-6. Jossain tapauksissa voi ohita prototyyppiä ja heti tehdä mallia oikeasta kankaasta.   

HINNASTO

Jakku 500€
kotelomekko 350€
hame  200€
business-kokonaisuus 900€
Iltapuku 1500€

‚Äč

Hinnat ovat alkaen hintoja ja pitävät sisällä ALV:n. Vaatteiden lopulliseen hintaan vaikuttavat materiaalit, yksityiskohtien määrä sekä mahdolliset muutokset. Ensimmäisessä sovituksessa perimme 30 prosentin ennakkomaksun.

Hintaan sisältyvät mallin suunnittelu, kaavojen piirtäminen omilla mitoillasi, sovitukset, puvun työstö. Mahdollinen materiaalin käsittely kuten brodeeraus, painokuvio, kirjonta yms. neuvotellaan erikseen.

HUOM! Hinnat eivät sisällä kankaita.


SUUNNITTELU ON HYVÄ ALOITTAA VÄHINTÄÄN 4KK ENNEN TAPAHTUMAA,
JOS MIELESSÄ ON MATERIAALI KÄSITTELYÄ.